Home » De Bijenhoek valt in de prijzen

De Bijenhoek valt in de prijzen

De Bijenhoek heeft de Overijsselse Vrijwilligersprijs Groen 2023 gewonnen. Statenlid Emma Peetsma (PvdA) reikte deze onderscheiding gisteren uit aan de bestuursleden Albert van Winden en Arja ten Thije. Er was een oorkonde, een cadeaubon en biologische bloembollen.

“Wat een enorme eer om deze erkenning van de provincie voor onze vrijwilligers te krijgen. Deze prijs maakt duidelijk dat we als vrijwilligers iets betekenen voor onze wijk Helmerhoek!” aldus voorzitter Albert van Winden van De Bijenhoek.

De prijs is volgens de Provincie Overijssel een belangrijk gebaar om te laten zien dat zij de inzet van vrijwilligers waarderen. De Bijenhoek is voorgedragen door M-Pact, een stichting die vrijwilligerswerk, educatie en participatie in Enschede ondersteunt. Vertegenwoordigers van M-Pact waren bij de prijsuitreiking aanwezig. Ook Kartrekkers Eanske uit de Helmerhoek viel in de prijzen, evenals de Stichting Leergeld Enschede.

Home » De Bijenhoek valt in de prijzen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram